Assortiment

Wij beschikken over een breed scala aan seizoensgebonden gerechten. Zo serveer je binnen jouw eigen voedingsbeleid jouw medewerkers altijd een maaltijd die past bij hun wensen en behoeften. Wij gaan dan ook graag met jou in overleg om samen het menu op te stellen wat het meeste past bij jouw organisatie.

Ons assortiment varieert van Hollandse kost tot Mediterrane specialiteiten. Naast deze reguliere varianten zijn wij ook in staat volledig biologische of halal bereide maaltijden te serveren. Onze speciale keukens zijn voor de bereiding van deze specifieke maaltijden evenals de reguliere keuken volledig gecertificeerd.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het bieden van een breed scala aan dieetmaaltijden. Zowel qua ingredienten als consistentie. Ervaren dietisten bedenken aantrekkelijke en gevarieerde menu's aan de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Bij ons is het dan ook geen enkel probleem om voor die ene medewerker een zoutarme, gluten- en lactosevrije macaroni bolognese te bestellen. Het is onze kracht dat wij voor iedereen een gezonde en passende maaltijd kunnen bieden.

Wil je meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.