Hoe werkt het

U kunt voor de medewerkers van uw organisatie eenvoudig eenmalig of structureel lekkere maaltijden bestellen. U kiest zelf de gerechten die u aan wilt bieden en wij leveren deze op de afgesproken dag.

Hieronder wordt stap voor stap aangegeven welke werkwijze wij hanteren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stap 1 – Inventarisatie van de mogelijkheden
Wij bieden een flexibele oplossing voor iedere organisatie en locatie, daarom komen wij graag eerst vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden samen te bekijken en bespreken. Als u meerdere locaties heeft kan dit betekenen dat wij per locatie een andere oplossing adviseren. Zodra u heeft gekozen voor de juiste aanpak, kan de eventueel benodigde apparatuur worden geplaatst.
 

Stap 2 – U stelt uw eigen menu samen
Wij werken met een menu wat vier keer per jaar wisselt. Zo kunnen we altijd voor u koken met verse producten van het seizoen. In de winter een lekkere stamppot boerenkool en in de zomer bijvoorbeeld heerlijke verse snijbonen. U kunt samen met ons uw eigen menu samenstellen. Wij zorgen ervoor dat dit menu door u gemakkelijk en snel te bestellen is via internet.
 

Stap 3 – Online bestellen
Het kan natuurlijk zo zijn dat het aantal personen dat per week of dag mee-eet wisselt. U kunt daarom elke week uw bestelling eenvoudig via internet in ons overzichtelijke bestelsysteem plaatsen.
 

Stap 4 – Levering
Nadat u uw bestelling definitief heeft geplaatst, worden de maaltijden bereid en bij uw organisatie op de afgesproken locatie afgeleverd. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen kunnen wij de maaltijden koelvers of warm aanleveren. U ontvangt de maaltijden in grotere verpakkingen, zodat deze gemakkelijk door u te bereiden en serveren zijn.
 

Stap 5 – Samen genieten van de maaltijd
Indien de maaltijden koelvers worden aangeleverd, kunnen de maaltijden eenvoudig en snel vanuit de koelkast in de oven geplaatst worden om te verwarmen.
Heeft u er voor gekozen om de maaltijden warm aan te laten leveren, dan helpt de chauffeur bij het afleveren van de maaltijden met het opzetten in de vorm van een lopend buffet.
 

Stap 6 – Betaling
Uw bestellingen worden achteraf (wekelijks) gefactureerd en kunt u gewoon per bank overmaken of eenvoudig per automatische incasso af laten schrijven.

 

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!