Over ons

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van lekkere koelverse en warme maaltijden voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Hierdoor hebben we een flexibele en professionele organisatie opgebouwd en zijn we met ons team altijd weer in staat om de beste oplossing te bieden voor iedere individuele klant.

Omdat iedere organisatie uniek is, komen wij altijd graag eerst langs op de locatie om de mogelijkheden te inventariseren zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren.
Wij houden daarnaast altijd rekening met uw behoeften en wensen, zodat we gebaseerd op deze variabelen u onze dienst op maat kunnen aanbieden.

Uw voordelen op een rij:

  • Wij bieden een flexibele oplossing voor iedere locatie
  • Wij adviseren u graag in uw keuze
  • Voor ieder budget hebben wij een passend menu
  • Wij maken altijd gebruik van verse, natuurlijke producten
  • De gerechten kunnen zowel koelvers als warm bij uw organisatie geleverd worden
  • De maaltijden bestaan uit ruime hoeveelheden
  • De maaltijden zijn HACCP en BRC gecertificeerd
  • Kwalitatief goede en lekkere maaltijden
  • Belastingaftrek mogelijk

 

Wilt u meer informatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem contact met ons op zodat wij u hierin kunnen adviseren.

Kwaliteit en Service

De verzorging van uw feest of evenement wilt u natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Uw gasten zijn uitgenodigd en verwachten een gezellige sfeer en lekker eten. Hiervoor kunt u rekenen op onze catering; wij verzorgen het buffet geheel naar wens en verzorgen ook graag de aankleding hiervan. Kwaliteit Het is van het grootste belang dat uw buffet heerlijk smaakt, goed gepresenteerd wordt en tegelijkertijd voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Daarom worden de buffetten bereid conform de vereiste kwaliteitsregels (HACCP en BRC-A), waardoor de gehele productieketen tot en met het afleveren een gesloten traject is. Ook onze halal keuken en biologische keuken voldoen aan de hiervoor voorgeschreven certificeringen. We werken samen met een gespecialiseerd bureau dat voor ons de kwaliteit van onze leveranciers test en controleert. Hierdoor zijn wij in staat iedere keer weer de beste kwaliteit te garanderen. Wij maken bij het bereiden van buffetten altijd gebruik van verse natuurlijk producten, afkomstig van regionale leveranciers. Zo kunnen wij garanderen dat er alleen gebruik gemaakt wordt van scharreleieren, diervriendelijke geproduceerd vlees en vis afkomstig van duurzame visserijen. Service Wij bieden u graag de buffetvorm die helemaal past bij uw feest of evenement. Om u hierin zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, denken wij graag met u mee in de mogelijkheden en uw wensen en adviseren wij u graag hierin. De buffetten bestaan uit ruime hoeveelheden, zodat er altijd voldoende is voor al uw gasten. Wij bieden flexibele oplossingen voor iedere locatie en de buffetten worden altijd warm geleverd op uw locatie inclusief borden, bestek, servetten en tafelaankleding. De chauffeur helpt u met het opzetten van het buffet en verzorgt de aankleding eromheen. Heeft u specifieke vragen of wensen, laat het ons weten zodat we u hierin kunnen adviseren en bedienen.