Uniek bestelsysteem

Het plaatsen van uw bestellingen doet u eenvoudig via ons unieke bestelsysteem waarin u alle vrijheid en flexibiliteit heeft.

U logt in op ons bestelsysteem en kunt in een paar makkelijke stappen een bestelling plaatsen. Het bestelsysteem wordt qua hoeveelheid en portiegrootte altijd geheel naar uw specifieke situatie ingericht.
Daarnaast bepalen wij graag samen met u de samenstelling van het seizoensmenu, op basis van uw voorkeur. Bij onze seizoensmenu's zorgen wij natuurlijk voor voldoende variatie, zodat uw medewerkers iedere dag een andere lekkere maaltijd eten. 

  • 1. Kies het soort maaltijd en vul in voor hoeveel personen u deze bestelt. Een combinatie van verschillende maaltijden is uiteraard ook mogelijk.
     
  • 2. Klik op 'opslaan en volgende' en uw bestelling wordt geplaatst. Het totaal aantal personen wordt groen als bevestiging. 
     
  • 3. U kunt tot drie dagen voor levering zelf in het systeem aanpassingen doorgeven.
     

U kunt er ook voor kiezen om buiten het seizoensmenu een losse bestelling te plaatsen of bijvoorbeeld extra vlees of groenten bij te bestellen. Hierdoor bent u nog flexibeler in het bestellen.