Wat doen we nog meer?

Maaltijd op het Werk is onderdeel van De Verse Maaltijd, een collectief van diverse labels waarmee we lekkere koelverse maaltijden voor verschillende doelgroepen verzorgen.

Onze maaltijden worden bereid volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Wij brengen de specifieke behoeften van verschillende doelgroepen in kaart en stemmen de menu’s en gerechten hier op af. Daarnaast houden we ook rekening met de wensen van iedere individuele eindafnemer, zodat iedereen kan genieten van een lekkere, verse en warme maaltijd.

Onze werkwijze en kernwaarden
Om alle doelgroepen op maat te kunnen bedienen hebben we een uniek bestelsysteem ontwikkeld, waarvan iedereen eenvoudig gebruik kan maken; op individueel of groepsniveau. In dit bestelsysteem wordt uw eigen menu weergegeven, bestelt u gemakkelijk vooruit en worden de portiegroottes automatisch berekend.

We stemmen naast de portiesgroottes ook de menu’s en gerechten zo specifiek mogelijk af op de wensen van degene die de maaltijden uiteindelijk zal gaan gebruiken. Hierbij maken we onderscheid in bijvoorbeeld kleine kinderen, tieners, volwassenen, senioren en degenen die een speciaal dieet volgen.

Na het plaatsen van de bestelling kopen we alle ingrediënten vers in en worden de maaltijden bereid, snel terug gekoeld tot onder de 4°C en luchtdicht verpakt. De volgende ochtend worden de bestelde maaltijden gekoeld getransporteerd naar onze klant, waar ze tot ín de koelkast geleverd worden.

Het is voor ons van het grootste belang dat niet alleen de kwaliteit en smaak van de maaltijden optimaal is, maar ook onze service eromheen; we denken graag met onze klanten mee om onze maaltijdenservice op maat te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Bent u benieuwd naar onze andere maaltijdconcepten, bezoek dan De Verse Maaltijd.